Es posposa el 72è Gran Premi Ciclista d’Òdena

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 14:15

La policia local igualadina al·lega coincidència amb altres activitats i manca d’efectius

L’Ajuntament d’Igualada ha denegat la petició de la Unió Ciclista Igualadina per dur a terme el 72è Gran Premi Ciclista d’Òdena, tal i com estava previst, aquest diumenge 8 de maig. La resposta igualadina ha arribat tan justa, quinze dies abans de la data, que no ha permès proposar un recorregut alternatiu. Per tot plegat, la Unió Ciclista Igualadina ha proposat posposar el Gran Premi a una data d’aquest mateix any i ha engegat els tràmits amb la Federació i el departament de trànsit dels Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament d’Òdena ha fet arribar a l’Ajuntament d’Igualada i als seus responsables el seu malestar per la denegació de la celebració d’aquest premi de més de 70 anys d’història. També destaca que la denegació igualadina ha arribat fa pocs dies mentre que els Mossos d’Esquadra van donar el vistiplau al recorregut habitual fa més de sis mesos.

Al document que va enviar a l’entitat ciclista Unió Ciclista Igualadina, l’Ajuntament d’Igualada també alega que «la coincidència de tants actes i afectacions a la via pública genera el problema de no poder disposar de prou efectius policials per a cobrir la cursa ciclista». Segons l’entitat ciclista, aquestes activitats són la fira de vehicles d’ocasió Automercat, que tindrà lloc a Les Comes, i un acte de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada que també tallarà part dels carrers de la ciutat.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 14:15