Èxit en la trobada del dol gestacional i neonatal

Dimarts, 14 de maig de 2019 a les 00:00

El passat divendres 9 de maig va tenir lloc una trobada de professionals, entitats i famílies relacionades amb el dol gestacional i neonatal al nou Centre Fraternal i Instructiu d'Òdena. La reunió, organitzada per l'Ajuntament, estava dirigida a tothom que estigués interessat en el tema i volgués aportar el seu granet de sorra.

La convocatòria va tenir molt èxit i un gran nombre de persones sensibilitzades amb el dol gestacional i neonatal es van trobar en un acte conduït per la psicòloga Verònica Amezcua i que va comptar amb la participació especial del psicòleg clínic, especialista en dol i president de l'Associació Catalana de Dol, Carles Perarnau i Vidal.

L'objectiu de la cita era parlar sobre l'experiència del dol perinatal, tant des del punt de vista professional com des del personal d'aquelles persones que han perdut un fill o filla. Els professionals especialistes en dol perinatal, associacions i ciutadans de la comarca van compartir coneixements i experiències per tal d'aportar idees sobre com podria ser la creació d'un espai públic de record, de memòria, un espai amable, de reflexió, de recollida... per a famílies d'infants que han marxat abans o poc després de néixer. A partir d'aquesta trobada, es començarà un full de ruta per aconseguir aquest espai públic del record.

Darrera actualització: 14.05.2019 | 17:44