Trobada del dol gestacional i neonatal

Dimecres, 8 de maig de 2019 a les 11:00
Aquest divendres 9 de maig a les set de la tarda tindrà lloc una trobada de professionals, entitats i famílies relacionades amb el dol gestacional i neonatal a la biblioteca municipal L'Atzavara (C/Guixera,8) d'Òdena. La reunió està oberta a tothom que estigui interessat pel tema i vulgui aportar el seu granet de sorra.

La trobada estarà conduida per la psicòloga Verònica Amezcua i comptarà amb la participació del psicòleg clínic, especialista en dol i president de l'Associació Catalana de Dol; Carles Perarnau i Vidal. També hi assistiran entitats de dol, professionals i famílies de la comarca i de comarques veïnes.

L'objectiu de la cita és parlar sobre l'experiència del dol perinatal, tant des del punt de vista professional com des del personal d'aquelles persones que han perdut un fill o filla. Els professionals especialistes en dol perinatal, associacions i ciutadans de la comarca compartiran coneixements i experiències per tal d'aportar idees sobre com podria ser la creació d'un espai públic de record, de memòria, un espai amable, de reflexió, de recollida... per a famílies d'infants que han marxat abans o poc després de néixer.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.

Darrera actualització: 14.05.2019 | 17:46