Finalitza amb èxit el curs de premonitors i premonitores de lleure a Òdena

Dissabte, 30 de març de 2024 a les 00:00

Aquesta Setmana Santa, durant els dies 25, 26 i 27 de març, de 15 a 19 hores, i el 28 de març, de 9 a 13 hores, Òdena ha acollit un curs de premonitors i premonitores del lleure impulsat per la regidoria de joventut de l’Ajuntament.

Per tal d’aprofitar l’aturada lectiva de les vacances de Pasqua, i oferir oportunitats de formació i apropament al món laborals als més joves, l’Ajuntament ha ofert 18 places gratuïtes adreçades a joves de 15 a 17 anys del municipi. El curs s’ha finançat a través de fons propis de l’Ajuntament, amb un import total de 1170€, 65€ per a persona jove.

El curs de premonitors i premonitores tenia com a objectiu proporcionar un primer contacte amb el món del lleure educatiu a través de recursos i metodologies bàsiques.

El contingut del curs ha constat de recursos de lleure, seguretat i salut, lideratge, habilitats, actitud, aptitud, tècniques pedagògiques, qualitats d’un bon monitor/a, normes bàsiques, entre d’altres.

Els premonitors i premonitores, per tal d’accedir al curs, calia que complissin una sèrie de requisits, que van ser els següents: viure a Òdena, estudiar a l’IE Castell d’Òdena, que el pare/mare/tutor legal treballés a Òdena, tenir familiars fins a segon grau que visquessin a Òdena i, a més, es va seguir un rigorós ordre d’inscripció.

 

Darrera actualització: 30.03.2024 | 10:37