Francisco Guisado, nou alcalde d'Òdena

Dimecres, 4 de de maig de 2022 a les 14:30
Guisado ha estat proclamat alcalde a la sessió extraordinària del ple en el qual s'ha aprovat la moció de censura contra l'alcadessa Maria Sayavera
 
El ple de l'Ajuntament d'Òdena ha aprovat la moció de censura contra l'alcaldessa Maria Sayavera en el ple municipal de dimecres 4 de maig amb els 6 vots a favor dels grups que havien presentat la moció, 5 del grup municipal del PSC-Òdena Progrés i 1 del d'Òdena a Fons, i els 5 vots en contra del grup municipal Fem Òdena-AM.
 
La sessió celebrada a les dotze del migdia tenia la moció de censura com a únic punt de l'ordre del dia. Així, després de la constitució de la Mesa d'Edat, amb Valentín Robles com a regidor de més edat i Oriol Almirón com el de menys, s'ha donat lectura a la moció i ha tingut lloc les intervencions dels portaveus dels grups municipals, el candidat a l'Alcaldia, Francisco Guisado i la fins llavors alcaldessa, Maria Sayavera.
 
Finalitzat el debat s'ha procedit a la votació de la moció que ha comptat amb els vots favorables del grup PSC-Òdena Progrés i Òdena a Fons, i en contra del grup municipal Fem Òdena-AM. Aprovada la moció, s'ha proclamat Francisco Guisado com a nou alcalde d'Òdena, qui ha promès i ha pres possessió del càrrec i ha adreçat unes paraules al públic assistent.
 
Maria Sayavera va prendre possessió com a alcaldessa al ple d'investidura del 15 de juny de 2019 amb 5 vots a favor del grup municipal de Fem Òdena-AM, 5 vots en contra del PSC-Òdena Progrés i l'abstenció del d'Òdena a Fons.
 
En els dies vinents es convocarà un nou ple municipal per donar a conèixer el nou cartipàs municipal.
Darrera actualització: 04.05.2022 | 14:53