La Biblioteca l’Atzavara d’Òdena inicia el nou curs del club de lectura de novel·la amb una trobada amb l’autor Rafael Vallbona

Dimarts, 27 de setembre de 2022 a les 07:30

El passat divendres 23 de setembre la Biblioteca l’Atzavara va convidar al periodista i escriptor Rafael Vallbona al club de lectura per comentar la novel·la “La casa de la frontera”. Una novel·la que relata a través de cinc generacions de la família Grau, la historia del segle XX a la Cerdanya.  La novel·la va ser publicada el 2017 per Edicions 62 i guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan.

La trobada va comptar amb el suport del Departament de Cultura i la Institució de les Lletres Catalanes dins el programa Lletres en Viu, que promou i fomenta el contacte entre autors i lectors dels clubs de lectura.  

El club de lectura de la biblioteca d’Òdena arrenca aquest curs amb molt bona participació, amb un total de 30 inscrites d’edats diverses (d’entre 33 i 81 anys) i poblacions vàries (Òdena, Igualada, Santa Margarida de Montbui, la Pobla de Claramunt i Sant Salvador de Guardiola). Totes elles comparteixen la mateixa afició i les ganes de trobar-se, llegir, descobrir i comentar les obres recomanades al club.

El club de lectura combina les trobades literàries mensuals amb diferents sortides culturals durant el curs, relacionades amb les obres llegides al club.

Les trobades tenen lloc el primer divendres de cada mes a les 19:00h a la sala d’actes de la biblioteca l’Atzavara. Les sessions són coordinades i moderades per Mercè Vaquero i Eva Xaver.

 

Darrera actualització: 27.09.2022 | 07:41