La Comissió de Joves d’Òdena ja està en marxa

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 00:00

L' any passat es va constituir una comissió de joves en el marc del Pla Local de Joventut. Així, el grup de joves que es va formar, ja ha començat a treballar per a participar, col·laborar i incidir en les diferents activitats i/o decisions que l'Ajuntament ha de prendre i que tenen a veure amb temes relacionats amb la joventut.

El grup està format per onze nois i noies d'entre 16 i 23 anys. La comissió treballa propostes pròpies i recull també les propostes d'altres joves, en aquest sentit fa una crida a la participació al jovent de tot el municipi.

L'objectiu de l'Ajuntament amb la crida a la creació d'aquesta comissió era conèixer les necessitats d'aquest col·lectiu i fer-los partícips de les accions que els afecten directament, com per exemple recollir propostes per a la Festa Major, la Setmana de la Joventut, noves activitats i serveis…

La regidora de joventut, Vanessa Massons, agraeix la tasca d'aquest grup de joves i els encoratja a seguir participant. Massons afirma que els joves tenen l'oportunitat d'incidir en el procés de presa de decisions d'aspectes que afecten les seves vides i que ho han d'aprofitar.


 


 

Darrera actualització: 27.02.2019 | 16:14

Imatges

Joves