La secretària general de l'Esport, Anna Caula, visita Òdena

Dimecres, 30 de de març de 2022 a les 12:30

Ahir dimarts, la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, acompanyada de la representant territorial de l'Esport a les comarques centrals, Penedès i Barcelona, Josep Marc, van ser a Òdena per reunir-se amb l'alcaldessa, Maria Sayavera i trobar-se amb les entitats i clubs del municipi per conèixer la realitat del territori i escoltar de primera mà les necessitats esportives.

L'alcaldessa, Maria Sayavera, va explicar la important tasca que fan les entitats i clubs esportius del municipi, oferint un gran ventall d'activitats, futbol, futbol sala, bàsquet, gimnàstica rítmica, ciclisme, entre altres i va manifestar la necessitat de poder-los continuar oferint espais adients per tal de continuar promocionant la pràctica esportiva.

En aquest sentit, les entitats participants en la trobada van manifestar aquesta manca d'equipament, sobretot d'espai cobert per la realització dels entrenaments així com la falta d'alguna remodelació d'espais i la creació de nous, com vestidors.

Per part de la secretaria general es va exposar que una de les prioritats era atendre els clubs i entitats i que la voluntat del departament era doblar el pressupost per poder ajudar en aquestes necessitats d'equipament i programes.

La trobada va acabar amb una visita al pavelló poliesportiu i camp de futbol on va poder comprovar les necessitats d'infraestructures esportives del municipi tot valorant-les amb les entitats locals.

Darrera actualització: 30.03.2022 | 12:47

Imatges

220329 (50)