L'Ajuntament d'Òdena agraeix el suport rebut per organitzacions i empreses en l'abastiment del Rebost d'Òdena

Dilluns, 20 d'abril de 2020 a les 15:54

L'ajuntament fa un agraïment explícit a Ametller Origen, Dillepasa, Abacus Cooperativa i Creu Roja Anoia per la seva implicació amb el banc de queviures municipal durant l'emergència sanitària

L'emergència sanitària i l'allargament de l'Estat d'Alarma han provocat que el Rebost d'Òdena, el banc d'aliments de l'ajuntament, hagi vist incrementat el nombre d'usuaris en 40 famílies del municipi. Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Òdena vol fer un agraïment explícit a empreses i organitzacions, el suport de les quals ha permès millorar les tasques d'atenció i subministrament de béns de primera necessitat ofert pels Serveis Socials.
Des de l'ajuntament volen donar les gràcies al subministrament de fruita, verdura i cremes amb que Ametller Origen abasteix el Rebost d'Òdena. A l'empresa Dillepasa, per la seva aportació durant la passada Pasqua de mones, figuretes de xocolata, bunyols i altres dolços per a les famílies. El consistori també agraeix la donació de jocs i joguines que ha fet Abacus Cooperativa, per tal que el confinament no trenqui les estones d'aprendre tot jugant dels més petits de cada casa. Finalment, des de l'ajuntament es vol també donar les gràcies a Creu Roja Anoia, la qual també va fer una aportació al Rebost d'Òdena de productes per a la higiene i per la seva col·laboració en les tasques de logística i repartiment que han permès fer arribar els béns bàsics a les famílies amb menys recursos.
L'Àrea d'atenció a les persones de l'ajuntament, a través del Rebost d'Òdena setmanalment abasteix d'aliments i productes bàsics a les famílies més necessitades del municipi.

Darrera actualització: 20.04.2020 | 15:56