L’Ajuntament d’Òdena ha iniciat les tasques de poda als arbres de carrers, parcs i jardins públics

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 00:00

Durant les darreres setmanes s’estan realitzant els treballs de poda de l’arbrat d’Òdena de carrers, parcs i jardins públics del municipi. 

 
La campanya de poda, que es realitza anualment, respon a la necessitat d’un manteniment i un creixement saludable dels arbres, al mateix temps que s’eliminen afectacions de trencadissa de branques i troncs a la via pública. 
La poda a l’arbrat i tasques de manteniment de la vegetació als espais públics del municipi l’està duent a terme els serveis de jardineria Municipal i s’allargarà fins a mitjans del mes de gener. Al llarg d’aquests mesos,  s’actuarà sobre els arbres repartits per tots els diferents nuclis del municipi d’Òdena i ubicats a parcs, places, jardins i equipaments, realitzant l’esporga a brocada, de rebaix de calçada o de refaldat.
D’altra banda, l’Ajuntament posa tot l’any a disposició dels veïns i veïnes, el servei de recollida de poda i restes vegetals gratuït, mitjançant saques que es recullen a l'Ajuntament i un cop plenes el servei de neteja les retira. Es tracta concretament de les restes vegetals de mida petita com la gespa, la pinassa, la fullaraca, les flors seques, les heures tallades, branques petites, etc., que es produeix a la poda dels jardins de les cases. 
El regidor de serveis territorial de l’Ajuntament, Raul Galán,  explica que la campanya té l’objectiu de millora i conservació de l'entorn i la recollida de poda el de reciclar i facilitar als odenencs el manteniment dels seus jardins.
Darrera actualització: 27.11.2019 | 10:51

Imatges

Poda2