Les llars d'infants municipals d'Òdena inauguren l'any escolar amb millores

Dimecres, 8 de de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest estiu, aprofitant el descans escolar, l'Ajuntament ha dut a terme diferents millores i obres de manteniment a les instal·lacions de les llars rurals d'Òdena l'Avió de Paper i la llar els Vailets.

Una de les obres més destacades que s'ha realitzat ha estat a la Llar d'Infants Els Vailets on s'ha canviat la calefacció de terra radiant pel seu elevat consum energètic i econòmic per radiadors que s’han repartit per les diferents estances i estan protegits dins de mobles de melamina. Aquest nou sistema està alimentat per la caldera de gasoil existent a la sala de calderes annexa a l'Espai Jove i permetrà reduir els consums energètics i millorar les prestacions de la xarxa tèrmica.

També en aquest centre s'han fet tasques de pintura a les parets i al sostre i s'ha renovat el terra de les aules i del passadís amb un nou parquet sintètic. Al pati s’ha fet una aportació de sauló i s’ha canviat una part de la reixa per una més forta i rígida. També s’ha fet un mur de ciment per tal d’evitar, en dies de pluja, perdre part del sauló.

A més, les dues llars han rebut nou mobiliari i s'ha fet el manteniment de tots els espais dels equipaments, tant a les diverses aules com també als patis exteriors.

Les obres, valorades en 35.000euros, s'han realitzat majoritàriament amb recursos municipals.

Darrera actualització: 08.09.2021 | 16:29