L’Espai Jove d’Òdena organitza la 7è edició del concurs de relats breus d'Òdena

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 00:00

Premiarà la creació literària, l’originalitat i el missatge, amb premis econòmics

L’Ajuntament d’Òdena, l’Espai Jove amb col·laboració de la biblioteca l'Atzavara organitza una nova a edició del concurs de relats breus. Hi poden participar tota la població a partir de 8 anys. La VII edició proposa que els relats  siguin de temàtica lliure, però han de mencionar Òdena o algun dels seus carrers, places, equipaments, ...

Els participants competiran en cinc categories i s’enduran: 3r i 4t de primària, el primer classificat 30€ i el segon 15€, 5è i 6è de primària, el primer classificat 40€ i el segon 20€, 1r i 2n d’ESO, el primer classificat 50€ i el segon 25€, 3r i 4t d’ESO, el primer classificat 60€ i el segon 40€ i majors de 16 anys, el primer classificat 70€ i el segon 50€.

Els relats presentats han de ser inèdits i originals, escrits en català o castellà, amb un cos de lletra de 12 punts i a doble espai, hauran de tenir una extensió mínima de 2 pàgines de mida A4 i podran estendre's fins a un màxim de 4 planes.

Les creacions literàries s’hauran de presentar físicament del 15 de març al 7 d’abril a la Biblioteca l’Atzavara junt amb el document d’autorització d’ús d’imatges, publicació de dades de caràcter personal que es trobarà adjunt a les bases a la web municipal www.odena.cat i un sobre amb les següents dades: 

Nom i cognoms, Adreça, telèfon i correu electrònic, Categoria, Curs i escola / institut  i Moviment / associació / entitat.

El veredicte i l’acte de lliurament es farà a la Biblioteca l’Atzavara d’Òdena el divendres 23 d’abril, dins els actes de celebració de Sant Jordi.

Els interessats /des poden consultar tot el detall de les bases per al concurs aquí

Darrera actualització: 17.03.2021 | 08:12