L’Espelt, a punt per celebrar la seva Festa Major

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 07:45

Aquest cap de setmana el nucli de l’Espelt celebrarà les Festes del Roser amb un programa ple d’activitats que combina activitats tradicionals i culturals i que conviden a sortir al carrer de dia i de nit.

Per començar la celebració, el divendres a les 21.30h tindrà lloc la traca inici de festa seguit de la sardinada popular. A les 23.30h es pronunciarà el pregó i pels que vulguin allargar la nit hi haurà concert a càrrec del grup “Lluna Plena” a la plaça del Centre.

Dissabte a les 11h del matí es recupera una activitat d’antiga tradició que és la creació de ramets de flors per l’ofici i a les 12h s’obrirà l’exposició de restauració al Centre de l’Espelt. Al migdia tindrà lloc l'arrossada popular i a la tarda, s'ha programat un torneig de ping-pong i una xocolatada. A les 19h se celebrarà l’ofici solemne a l’església de Santa Magdalena. Al vespre, a les 20,30 iniciarà la cercavila tradicional a càrrec del grup “Mal Llamp”i continuarà amb els sopars amb entrepans al Cafè del Centre i el concert amb el Grup “Entreamigos” a la Plaça del Centre

El darrer dia de festa, diumenge, engegarà a les 12h amb l’exhibició de ballets a càrrec de l’Agrupació Folklòrica d’Igualada. Al migdia vermut popular i a la tarda jocs gegants i inflables per la canalla i a les 19h posarà el punt i final de les Festes del Roser de l'Espelt el ball de vetlla amb “Som-hi Band” i una traca final de festa.

Els tiquets per la sardinada popular i per l’arrossada caldrà adquirir-los: del 26 al 30 d’abril per correu electrònic centredelespelt@gmail.com o al mòbil 616471574 (Ester) o bé, presencialment el dia 1 de maig de 19h a 21h al Centre de l’Espelt.

Les activitats son organitzades per l'Associació Cultural Centre de l'Espelt i amb la col•laboració de l'Ajuntament d'Òdena.

Per a més informació sobre els actes, horaris, preus i espais on es realitzaran les activitats podeu consultar el programa a la pàgina web www.odena.cat

Darrera actualització: 03.05.2022 | 08:11