Millores als serveis postals

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 00:00

Correos ha informatitzat l'oficina d'Òdena, connectant-la telemàticament a la xarxa de més de 2.396 oficines que la companyia postal pública disposa a ott el territorio nacional. Amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació, Correos amplia el ventall de serveis i productes en aquesta oficina.

Els veïns i veïnes d'Òdena gaudiran de la millora del servei que significa la informatització de l'oficina, estalviant-se desplaçaments a les poblacions properes on fins ara hvien d'anar per trobar disponibles determinats serveis.

Els veïns i veïnes d'Òdena trobaran, a més dels serveis postals bàsics fins ara disponibles (carta, certificat, paquet postal i venda de franqueig), tot el ventall de productes i serveis postals i de telecomunicació, com la paqueteria urgent nacional i internacional, el gir postal, el fax, burofax o telegrames.

Correos està convertint la seva xarxa d'oficines en centres multiservei on la ciutadania pugui fer més operacions en menys temps, per això a l'oficina d'Òdena els clients podran també des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, adquirir els distintius ambientals de la DGT, enviar Diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l'electricitat.


 

.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 16:14

Imatges

Correos