Muntmy va fer esclatar els aplaudiments a la Capella Sant Miquel

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 00:00

Divendres 4 d'octubre la Capella de Sant Miquel d'Òdena va tornar a omplir-se amb un caliu especial aconseguit pel públic de diferents edats i també gràcies a la humanitat de les cordes que toca en Màrius Montmany mitjançant la seva guitarra acompanyant a la seva filla Abril Montmany, formació coneguda amb el nom de Muntmy. Van tenir bocabadats als assistents durant una hora d'espectacle tocant i  cantant diferents versions.

Recordem que la jove de 16 anys ja va començar amb 6 anys a fer concerts i quan en tenia 10 van gravar el primer disc anomenat “Tot és posible”. Ella també va participar i va guanyar el concurs d'Antena 3 “Tu cara me suena” i l'any passat van gravar el treball “Count down to meet you”, presentat a la Sala Bikini.

Aquesta vegada a la Capella romànica de Sant Miquel van cantar i tocar peces adaptades al públic present, entre d'altres del grup Sau i algun poema de la M. Mercè Marçal.  Es va cantar en anglès i català i en conjunt pare i filla van posar la veu a “Casandra”.

Al acabar l'actuació es va repartir una copa de cava a qui ho desitgés de Caves Bohigas. Aquesta activitat rep el suport de l'Ajuntament d'Òdena.

Aquest concert, inclòs en el VIè Cicle de Concerts a les Capelles d'Òdena, ha tingut una gran acollida i el proper se celebrarà el divendres 11 d'octubre a la Capella de Santa Magdalena de l'Espelt, a les 20 h a càrrec del Trio de Flabiols. Per a asistir-hi cal fer la reserva prèvia al telèfon 683101724 enviant un WhatsApp o trucant.

Darrera actualització: 10.10.2019 | 08:06