Òdena celebra de nou una Festa Major sense les limitacions de les restriccions

Dimecres, 20 de d’abril de 2022 a les 17:15

El guanyador del concurs del cartell d’aquest any ha estat David Segura Merín

Després d’haver de suspendre la del 2020 i fer una edició limitada el 2021, l’Ajuntament d’Òdena torna a recuperar, de divendres 29 d’abril a diumenge Primer de maig, un programa de Festa Major sense restriccions sanitàries derivades de la pandèmia de Covid-19. Aquest any el cartell també s’ha triat per concurs i d’entre els 4 participants d’edats entre els 17 i els 26 anys el guanyador ha estat David Segura Merín. L’acte del lliurament del premi es farà en el marc de la inauguració de l’exposició “Galeria Odenenca” el dimecres 27 d’abril a les 19h a la Biblioteca l’Atzavara.

El tret de sortida de la Festa Major d’Òdena el donarà el toc de campanes de divendres 29 a les 17,45 h a la plaça Major i anirà a càrrec del partit polític guanyador de 6è de l’Institut-Escola Castell d’Òdena, TPIE – Tots per l’Institut-escola. La primera jornada comptarà amb molta música: a les 18 h al teatre amb Play Back de La Vella Amistat, i a les 22 h al pavelló amb el Concert Tribut a Madonna.

El segon dia de festa gran començarà al migdia amb el teatre familiar amb ‘Orbital’. A la tarda, a les 17h es faran les inscripcions de la convocatòria del Pubillatge, i a les 17.30 h es farà una visita al castell que sortirà de la plaça Major i comptarà amb la rua amenitzada pel grup de grallers. A les 19.30 h, també a la plaça Major, es farà la proclamació del Pubillatge. A la nit, sopar popular a la plaça Mestre Vila Vell i, a partir de les 23 h al pavelló Mestre Vila Vell, nit jove amb DJ fins a la matinada.

L’últim dia d’activitats, el Primer de Maig, arrencarà amb una bicicletada popular a les 9.30 h des del parc de la Font. Més tard, a les 11 h, tindrà lloc la Missa de Festa Major a l’església del poble. Al migdia el Parc de la Font acollirà el Concurs de Sardanes. I la resta d’activitats del dia també es faran a aquest espai: a les 17 h recollida de la bandera del ball de Crespelles i cercavila amb la Cobla Lluïsos de Taradell, i el final de festa, a les 21 h amb el petit correfoc, espectacle estàtic de foc i tabalada amb els Diables Els Cabrons de Vilanova

Darrera actualització: 20.04.2022 | 17:15