Òdena comença els preparatius per visitar el seu municipi agermanat d'Odenas

Dilluns, 13 de gener de 2020 a les 00:00

El proper mes d’abril, coincidint amb els dies de Setmana Santa, és previst que un grup de veïns i veïnes d'Òdena marxin en direcció a Odenas, el poble agermanat francès del municipi, seguint així l’intercanvi que fan cada dos anys. 

L’Associació Cultural d’Agermanaments d’Òdena amb la col·laboració de l’Ajuntament, obre aquesta experiència, passar 4 dies d’intercanvi, d’oportunitat d’enriquiment cultural, de compartir, de cooperació, a tots els odenencs i odenenques; famílies, joves, parelles,... . L’activitat és oberta a tothom.

Odenas és un municipi que es troba a 60km de Lyon a la regió francesa d’Alvèrnia-Roine-Alps.  Els seus orígens són del s XII i actualment destaca per la seva producció de vins.

L’intercanvi tindrà lloc del 10 al 13 d’abril, coincidint amb el dies de Setmana Santa.

Els interessats poden posar-se en contacte abans del proper dia 30 de gener amb L’Associació Cultural d’Agermanaments d’Òdena al 610702133.

Les places són limitades. 

Al 2018 era Òdena qui va acollir els veïns i veïnes d’Odenas i dos anys després es torna la visita, un costum que s’intenta no perdre després de 20 anys d’agermanament.

Darrera actualització: 13.01.2020 | 13:56