Òdena, comença la campanya de poda anual de l’arbrat públic

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 12:00

Ha començat a Òdena la campanya de poda de l’arbrat del  municipi de carrers, parcs i jardins públics.

La campanya de poda, que es realitza anualment, respon a la necessitat d’un manteniment i un creixement saludable dels arbres, al mateix temps que s’eliminen afectacions de trencadissa de branques i troncs a la via pública.

La poda a l’arbrat i tasques de manteniment de la vegetació als espais públics del municipi l’està duent a terme l’empresa Moix i s’allargarà fins a mitjans del mes de desembre gener.

Al llarg d’aquest mes s’actuarà prioritàriament sobre els arbres de fulla caduca com les moreres i altres espècies. L’actuació es realitza a tots els nuclis del municipi i en el cas dels patis de les llars i Institut-escola es faran durant les vacances escolars.

L’Ajuntament recorda que durant tot l’any els veïns i veïnes tenen el servei de recollida de poda i restes vegetals gratuït, mitjançant saques que es recullen a l'Ajuntament i un cop plenes el servei de neteja les retira. Es tracta concretament de les restes vegetals de mida petita com la gespa, la pinassa, la fullaraca, les flors seques, les heures tallades, branques petites, etc., que es produeix a la poda dels jardins de les cases.

 

Darrera actualització: 18.11.2020 | 12:19