Òdena congela les ordenances fiscals 2022

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 08:50

Ha estat després que l’equip de govern hagi arribat a un acord amb la resta de grups

El ple de l’Ajuntament d’Òdena va aprovar congelar les ordenances fiscals per al 2022. Després de negociar amb la resta de grups municipals del consistori, l’equip de govern Fem Òdena, va decidir, a petició dels grups PSC Òdena Progrés i Òdena a Fons, no apujar com tenia previst amb un 1,5 per cent, ni la taxa de recollida de residus ni de l’Impost de Béns Immobles (IBI) i mantenir els imports de les taxes i impostos municipals.

El text aprovat només inclou algunes modificacions de caràcter tècnic, com l’ampliació dels mitjans a través dels quals els veïns es poden relacionar amb l’administració municipal en general, i en particular s’ha afegit la possibilitat de comunicació a través de videoconferència per tractar procediments d’aplicació dels tributs. També s’han fet modificacions al text referents al percentatge de reducció de les sancions derivades d’actes amb acord i de pagaments fets dins del termini establert, i s’ha clarificat i actualitzat la redacció sobre els interessos de demora en casos de devolució improcedent.

Amb l’aprovació de les ordenances que entraran en vigor al gener 2022 l’equip de govern ja ha començat a treballar en l’elaboració del pressupost del pròxim exercici.

Darrera actualització: 09.11.2021 | 08:53