Òdena convoca dues places d’operari de brigada per a la rehabilitació d’espais públics

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 11:10

S’emmarquen en la subvenció de mesures urgents d’ocupació pel tancament perimetral

L’Ajuntament d’Òdena ha convocat un procés selectiu per cobrir dues places d’operari de brigada per a la rehabilitació d’espais públics en mal estat per un termini de 9 mesos amb inici màxim del contracte el 27 d’octubre de 2021 i finalització màxima el 28 de juliol de 2022. La retribució serà de 1.300 euros mensuals íntegres, incloent la part proporcional de la paga extraordinària. Les places es finançaran mitjançant la subvenció de caràcter extraordinària i urgent per fer front a les conseqüències de la COVID-19 en el mercat de treball, en aquells territoris de Catalunya que han estat afectats pel tancament perimetral: Mesures Urgents d’ocupació pel Tancament Perimetral.
 
Els aspirants a aquestes places han d’estar empadronats en un dels quatre municipis que es van confinar el 2020 (Òdena, Igualada, Vilanova del Camí o Santa Margarida de Montbui), estar en situació d’atur i inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats al Servei d’Ocupació de Catalunya, no cotitzar a cap dels règims de la Seguretat Social, entre d’altres.
 
Les bases per la sol·licitud es poden trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament. El termini per presentar candidatures és el 24 d'agost. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament acompanyades d’un currículum, l’informe de vida laboral en data posterior a l’inici del termini per a la presentació de les instàncies, fotocòpia del DNI, volant d’empadronament del municipi de residència, i justificants que acreditin els mèrits que s’al·leguin.

Darrera actualització: 04.08.2021 | 17:14