Òdena convoca una plaça de dinamitzador juvenil i infantil dins del programa de garantia juvenil

Dijous, 17 d'octubre de 2019 a les 00:00

Tindrà una durada de 6 mesos a jornada completa i té com a objectiu millorar l'ocupabilitat

L'Ajuntament d'Òdena, dins del programa de garantia juvenil que subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), ha obert una convocatòria per a una plaça en pràctiques d'animador/a sociocultural. L'objectiu de la convocatòria és millorar l'ocupabilitat dels joves del programa de garantia juvenil amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La contractació tindrà una durada de 6 mesos, del 30 d'octubre de 2019 al 29 d'abril de 2020, amb una jornada de 37'5 hores setmanals en horari de matí i tarda, de dilluns a divendres. També treballarà durant els dies de funcionament del Parc de Nadal (27,28 i 29 de desembre 2019), i el dies de Setmana Santa s'establirà un horari diferent, en funció de les necessitats del servei. La retribució íntegre bruta mensual, amb pagues extraordinàries prorratejades incloses és de 1.450 euros.

Per poder optar a aquesta plaça cal estar en possessió del títol de CFGS Animació sociocultural, CFGS Integració Social i CFGS Educació Infantil o Grau en Educació Social, Grau en Treball Social o Grau en Mestre d'educació primària, Grau en Psicologia o Grau en Pedagogia; tenir entre 16 i 29 anys i ser beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya; estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al SOC; tenir el nivell C de català; i certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals. I es valorarà tenir el títol de monitor o de director de lleure o activitats esportives; els carnets de conduir A1 o B1; i tenir coneixements avançats del paquet d'Office, Internet i xarxes socials.

La selecció de personal, consistent en una entrevista i valoració dels mèrits aportats, es durà a terme el proper dia 23 d'octubre a partir de les 11h entre les persones derivades per l'Oficina de Treball Anoia del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

El programa de contractació de joves en pràctiques està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu i s'emmarca dins de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

Darrera actualització: 22.10.2019 | 12:41