Òdena entrega els premis del VIII concurs de Relats Breus d’Òdena

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 13:30

L’acte també va comptar amb la presentació del llibre “El concert més petit del món” a càrrec de  l’autor odenenc Gal Gomila.  

Dissabte 23 d’abril coincidint amb Sant Jordi i per cloure la celebració dels actes culturals en el marc de la Diada a Òdena va tenir lloc, a la Biblioteca l’Atzavara la presentació del llibre “El concert més petit del món” i l’acte del lliurament dels premis del VIII Concurs de Relats Breus d'Òdena

La presentació del llibre “El concert més petit del món”  va anar a càrrec del mateix autor, Gal Gomila qui va presentar-lo com un conte per a riure i divertir-se amb les trapelleries d’uns ratolins que no estan acostumats a visites i dels escarafalls d’uns humans que no estan molt habituats als ratolins. Una bonica manera d’endinsar-nos en el meravellós món de la música i de les emocions que aquesta provoca.

El concurs de Relats Breus convocat per l’Ajuntament d’Òdena i amb el suport de l’Espai Jove d’Òdena i la biblioteca l'Atzavara, en la seva vuitena edició, va comptar amb 56 creacions literàries participants en les diferents categories dividides per cursos.

Enguany es va augmentar la dotació econòmica dels premis i afegir una nova categoria. Així el primer i segon classificat en la primera categoria, 3r i 4t de primària, van ser Nahuel Forchiniti Mujal, primer premi i Guerau Sampèriz Garcia, segon, que es van endur 30 euros i 20 euros respectivament. En la categoria de 5è i 6è de primària va ser guanyadora Carla Jordan Doncel que va rebre 40€ i la segona va ser Martina Closa Sala que va guanyar 30€.

Els guanyadors en la categoria de 1r i 2n d’ESO van ser: el primer premi Maria Mohamed Berdié i la segona Cristina Ramon Lamolla. Els autors van rebre 60 euros el guanyador i 50 euros per la finalista.

En la categoria 3r i 4t d’ESO van ser premiades Judit Sánchez Llacuna i segona, Mar Romero Escura qui van guanyar 70€ i 60€ respectivament.

Finalment, la categoria de 16 a 18 anys va quedar deserta i la de majors de 19 anys, la primera classificada Núria Oliva Barceló va guanyar 120€ i el segon Ivan Grados Madrid 100€.

El jurat va estar format per set persones del món educatiu i cultural: Gemma Arnau, Fina Tomàs, Pere Regordosa, Montse Planell, Cesca Llambès, Laura Sánchez i Eva Xaver

Tot el mes d’abril, la Biblioteca l’Atzavara ha estat seu de l’activitat cultural programada especialment per Sant Jordi. Ha estat un mes de llibres i roses en el decurs del qual s’han realitzat taller de roses i punts de llibres, activitats com l’hora del conte i el club de lectura, presentació de llibres infantils, visites escolars, exposicions, espectacle infantil de titelles, entre altres.

Darrera actualització: 26.04.2022 | 13:41

Imatges