Òdena i el Pla d’Òdena a punt per rebre SSMM els Reis d’Orient

Dissabte, 30 de desembre de 2023 a les 00:00

Òdena ja està a punt per rebre a partir de l’1 de gener als patges reials Jafsin i Fahem perquè els més petits de la casa puguin entregar les cartes dirigides a Ses Magestats, els Reis Mags d’Orient. 

La salutació de l’alcalde Jaume Xaus als patges reials i el lliurament de les cartes es farà el mateix dia 1 de gener, a la 1 del migdia al Centre Cívic del Pla d’Òdena, i a les 6 de la tarda al Pavelló Esportiu Mestre Vila Vell. 

També hi ha la opció d’enviar la carta per correu electrònic, a través d’odena@odena.cat, per la comitiva del nucli, i reisodena@gmail.com, per la del Pla d’Òdena.

La data més esperada per als més petits serà la nit del 5 de gener a les 7 del vespre, amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient per la carretera de Can Macià, al nucli, i pel carrer Lleida, al Pla d’Òdena.

Al nucli d’Òdena, després d’un recorregut pels carrers principals tindrà lloc a la plaça Major, la recepció oficial de SSMM els Reis d’Orient, on l’Alcalde farà l’entrega de la clau del municipi a SSMM els Reis d’Orient; seguidament, tindrà lloc l’esperat repartiment dels regals per als més menuts. 

Pel que fa a la comitiva del Pla d’Òdena, la Cavalcada es farà tota seguida des del carrer Lleida fins el barri Sant Pere, on a la plaça de Sant Pere l’Alcalde rebrà als Reis Mags; en acabar, començarà el repartiment de regals per tot el barri. 

 

Entrega de paquets i voluntaris/es

Per poder participar durant la cavalcada i l’entrega de paquets de la nit del 5 de gener és obligatori inscriure’s abans del 2 de gener. Per formar part de la cavalcada i les activitats al Pla d’Òdena caldrà donar el NIF trucant als telèfons 609 719 908, 626 982 269 i 626 560 982.

La recollida de paquets al Pla d’Òdena es podrà fer durant la tarda del dijous 4 de gener, de les 6 a les 8 del vespre i l’endemà divendres 5 de gener, de les 11 a dos quarts de 2 del migdia, al Centre Cívic del Pla d’Òdena. Al nucli d’Òdena, la recollida es farà el divendres 5 de gener a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Òdena, de les 9 del matí a les 2 del migdia.

Les activitats estan organitzades per l’Associació Cavalcada dels Reis de l’Orient d’Òdena, l’Associació Cultural Comissió de Reis de Sant Pere i del Pla d’Òdena, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Òdena.

 

Darrera actualització: 30.12.2023 | 10:46