Òdena posa en pausa les 1es JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA VINYALA

Dilluns, 19 d'octubre de 2020 a les 17:55
Les darreres mesures per la Covid-19 obliguen a suspendre les primeres Jornades Gastronòmiques de la Vinyala, i es que les noves restriccions obliguen al tancament de bars i restaurants. 
Les primeres jornades gastronòmiques de la vinyala a Òdena, s’havien de celebrar durant tot el mes d’octubre i comptàvem amb la participació de sis restaurants del municipi, el Restaurant Samuntà, el Bar Jordi, Il Nuovo Caffé, el Restaurant Carpi, el Restaurant Scorpia i el Bar Fènix. Malauradament els restaurants no poden seguir amb l’oferta de vinyales ja que la demanda per emportar no es suficient.  
L’objectiu de les jornades era posar en valor la tradició culinària d'aquest plat singular, molt lligat al territori i era també un primer pas a crear a una Ruta Gastronòmica de la Vinyala, un projecte que ja s’hi ha començat a treballar amb la voluntat d’anar més enllà d’Òdena i implicar de forma permanent restaurants de la Conca d’Òdena i d’altres localitats de la comarca. 
Les jornades son organitzades per l’Ajuntament d’Òdena i Òdena Comerç i Restauració i compten amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona
Darrera actualització: 19.10.2020 | 18:08

Imatges

Jornades gastronòmiques Vinyala