Òdena recupera la revetlla de Sant Joan al parc de la Font

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 07:20

Dos anys després, torna la celebració d'aquesta festa tan popular amb l'arribada de la Flama del Canigó, el sopar de germanor i la música de revetlla.

El Parc de la Font d'Òdena va acollir dijous passat la revetlla de Sant Joan amb tots els ingredients que la caracteritzaven; l'arribada de la flama del Canigó, el sopar de germanor i la música de revetlla.

Els darrers dos anys, la revetlla no s'havia pogut celebrar a causa de la pandèmia. Enguany, tot i que amb restriccions pel que fa a les fogueres i llançament de petards a causa de l'elevat risc d'incendi, s'ha pogut celebrar amb plena normalitat.

Prop d'una seixantena d'odenencs van anar a buscar la flama del Canigó al peveter situat a la plaça de l'Ajuntament d'Igualada per, des d'allà córrer en relleus fins a Òdena portant la flama. Una vegada a Òdena, al parc de la Font es va encendre la tradicional foguera de Sant Joan que va donar seguidament inici al sopar de germanor.

Més d'un centenar de persones es van quedar a sopar al mateix Parc de la Font. Cadascú es va portar el sopar de casa i a càrrec de l'Ajuntament es van posar taules i cadires i hi va haver coca i cava per a tothom. Fins a les 3 h de la matinada hi va haver música de revetlla per acabar de gaudir de la nit més curta de l’any.

L'ajuntament vol agrair a tothom el bon comportament seguint les mesures de seguretat adoptades per l'Ajuntament per una revetlla segura. També vol fer un agraïment especial al dispositiu d'emergències; policia local i ADF per estar alerta i resoldre ràpidament algunes petites incidències.

Darrera actualització: 28.06.2022 | 07:38