Òdena reprèn la campanya d'assessorament presencial de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de sol·licitud de beques d'estudis postobligatoris

Dijous, 1 d'octubre de 2020 a les 07:25

El dilluns 14 de setembre i el dimecres 23 de setembre es va desplaçar a l'espai Jove d'Òdena, l'Oficina Jove del Consell Comarcal de l'Anoia per oferir novament, als joves i famílies d'Òdena el servei d'assessorament i suport en la tramitació de beques per estudis postobligatoris 2020-2021.

L'objectiu era oferir acompanyament per a la tramitació de beques a estudiants de Batxillerat, Cicles Formatius i Graus, Postgraus i Màsters Universitaris; així com facilitar-los informació dels ajuts existents, del seu funcionament i requisits i també donar-los suport en aspectes més pràctics, com completar i enviar les sol·licituds.

Durant els dos dies es va atendre a 16 joves qui se'ls va ajudar a tramitar la beca. També hi va haver altres consultes de tràmits i dubtes. Els i les joves interessades van haver de trucar i demanar cita prèvia per garantir les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.

Darrera actualització: 01.10.2020 | 07:29