Òdena tanca el VIIè Cicle de concerts 'Música i Patrimoni' amb el duet ReAcords

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 13:00

Arran de les mesures de prevenció derivades del COVID-19 s'ha traslladat a l'aire lliure

Divendres va acabar a la Plaça Major d'Òdena el VIIè cicle 'Música i Patrimoni, organitzat per l'Ajuntament d'Òdena, amb la col·laboració de l’associació Harmonics in Caelum i el suport de la Diputació de Barcelona. L'últim concert el va fer el duet ReAcords, amb Gilma Acosta a la veu i Jaume Grau a la guitarra, que va fer un recorregut musical començant als anys 60 fins arribar a l'actualitat.

Aquesta edició del cicle de concerts, que a les sis edicions anteriors havia tingut les capelles com a escenari, aquest any s'ha hagut d'adaptar a les mesures de prevenció derivades de la crisi sanitària de la COVID-19. Amb l'objectiu de seguir endavant amb la cultura d'una manera totalment segura, els organitzadors han buscat nous espais a l'aire lliure, amb bona rebuda del públic assistent.

El primer dels concerts de 'Música i Patrimoni', amb el Trio Vintage a l'exterior de l’església Verge de la Pau, va ser el passat dia 3 de Juliol. Abril Montmany, acompanyada per Aleix Colom al piano i Edmon Bosch al violoncel, van interpretar música moderna coneguda per tot el públic. Els van seguir el duet de les Germanes Pinyol el passat 24 de juliol a l'esplanada del casc antic de l'Espelt amb un repertori de cançons de sempre, d'avui i pròpies.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 13:11