Òdena va viure una Castanyada i Halloween amb molt d’èxit

Dimarts, 5 de novembre de 2019 a les 17:50

El dia 31 d’octubre i 1 de novembre els diferents nuclis d’Òdena van celebrar la Castanyada i el Halloween amb, d’una banda activitats tradicionals, degustant productes propis de la Festa de la Castanyada i premiant el millor panellet, i altres més paganes com, el passatge del terror, la festa de disfresses, entre altres.

Dijous 31, el Centre Cívic del Pla d’Òdena es va omplir de  nens i nenes disfressats per celebrar el Halloween. Després de resseguir diferents carrers del nucli demanant caramels es van retrobar tots al Centre per donar pas al Concurs de panellets. La guanyadora va ser Antonia Lopez seguida per Carla Tena, Aroa Sanjuan i Joana Teresa. La celebració al Centre però, va continuar amb la festa de disfresses. Així, el premi Castaween va ser per a Jose García amb la disfressa “la mort” seguit de Julián, Gala, Edgar García amb disfressa de Joker. També van tenir una menció especial Kimberly Jiménez amb la disfressa “infermera boja”, Claudia Gañan amb la “nina diabòlica” i Sonia Palomino amb “l’aranya”. El premi a la millor disfressa en grup va ser pel conjunt Pallassos Lopez. El punt final el va posar l’organització d’un petit passatge del terror per part de la comissió jove d’Òdena i la música amb DJ. 
 
El dia 1 de novembre a la nit, el poliesportiu Mestre Vila Vell es va omplir de foscor, suspens i xiscles amb el Passatge del Terror. Centenars de persones van anar fent cua al llarg de la nit per anar vivint ensurts i escenes de por. També el dia 1 a la tarda, prop d’un centenar de nens i nenes menors de 12 anys van participar a Zombie Land, una gimcana pel poble on els supervivents, els nens i nenes participants, han d’aconseguir l’antídot per salvar a la població. Per fer-ho han de passar diferents proves i saltejar als zombis que donàvem voltes pels carrers d’Òdena. 
 
L’Espelt també va celebrar la castanyada amb un sopar de germanor, música i un taller de panellets el dijous 31 al centre social.
 
L’Ajuntament agraeix a totes les entitats la voluntat, esforç i dedicació per organitzar festes com aquestes que a més de mantenir vives les tradicions ajuden a cohesionar el poble. Així, vol fer  un agraïment especial a la Comissió Jove d’Òdena, a  l’AAVV La Coraza, i Associació Cultural Centre de l’Espelt.
Darrera actualització: 05.11.2019 | 17:59

Imatges

Halloween 2019