Pau Alabajos Ferrer omplí la Capella de Sant Miquel

Dimarts, 17 de setembre de 2019 a les 00:00

El passat 13 de setembre el cantautor valencià Pau Alabajos Ferrer, amb la seva guitarra i veu, omplí la capella romànica de Sant Miquel del nucli d'Òdena. Tal com va apuntar l'artista, al principi del concert i a mitja actuació, “és un escenari espectacular”. Es van aplegar una cinquantena de persones que gairebé tocaven a les parets romàniques de l'edifici com també els aplaudiments que van traspassar a l'exterior.

Pau Alabajos va tocar i cantar un total de 15 cançons i la penúltima, en conjunt,  amb el músic odenenc Edmon Bosch, al violoncel, i amb la Irene Abad, al violí.

Es va gaudir durant més d'una hora de temes, també, de l'escriptor i periodista, valencià Vicent Andrés Estellés. L'actuació, que se centrava, sobretot, amb el seu darrer àlbum “Ciutat a cau d'orella” va començar poc després de les 8 del vespre amb el títol “Crònica especial”, i va continuar amb “D'un any”, “La transició modèlica i la mare que m'ha parit, “Síl·labes de vidre”, “M'aclame a tu”, “Pensàrem”, “Fosses del silenci”, “Utòpics”, “Firenze”, “La pell de brau 46”, “Postal”, “Els amants”, “Viure”, “Inventari” (en conjunt) i “Què volen aquesta gent”.

Al final de l'actuació, a l'exterior de la capella, es va poder compartir entre totes les persones assistents una copa de cava amb una lluna gairebé plena i temperatura ambient ideal, que van aconseguir un altre bon escenari per a conversar.

Aquest concert estava inclòs en en sisè Cicle de Concerts a les Capelles del municipi odenenc i la propera cita serà el divendres 4 d'octubre, també a la Capella de Sant Miquel, on actuaran filla i pare, l'Abril i el Màrius Montmany. Cal fer reserva prèvia, perquè hi ha aforament limitat, trucant o via whatsapp al telèfon 683101724 indicant el nom de persones que hi assistiran

Darrera actualització: 23.09.2019 | 08:45