Prop de 400 alumnes comencen el curs escolar a Òdena

Dimarts, 14 de de setembre de 2021 a les 00:00

Les classes a l'Escola-Institut Castell d'Òdena han començat aquest dilluns 13 de setembre per als alumnes d'Infantil, Primària i ESO de l'Escola – Institut Castell d'Òdena. En concret són 80 alumnes a Infantil, de P-3 a P-5, 240 que cursaran de 1r a 6è i 64 a 1r i 2n ESO.

Recordem que l'escola Castell d'Òdena va iniciar la modalitat d'institut l'any passat, el curs 2020-2021 i l'obertura de cursos és progressiva, cada any s'obre nou curs. Així, al curs 2023-2024, ja s'haurà implantat els quatre nivells d'Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Els alumnes s'han trobat l'escola-institut a punt després que aquest estiu la brigada i empresa de jardinera hi realitzés les taques de manteniment i millora. S'han pintat aules, arranjat el patí, jardineres i l'hort, instal·lat nou mobiliari a secundària..., entre altres tasques genèriques de manteniment fetes a tot el centre.

La tornada a l'escola s'ha fet amb totes les mesures de prevenció i seguretat de la Covid-19 i amb la novetat de la vacunació entre els joves d'ESO fet que permet flexibilitzar les quarantenes d'aquest alumnat. Els alumnes vacunats amb la pauta completa o que ja hagin passat la malaltia no hauran de fer quarantena si hi ha un contagi al grup i podran continuar fent classe de forma presencial. Els no vacunats sí que s'hauran de confinar a casa com a contacte estret i continuaran tenint classe, però de forma online.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 07:48