S’amplia els horaris d’atenció sanitària al consultori del Pla d’Òdena

Dimecres, 8 de novembre de 2023 a les 00:00

A partir d’aquest mes de novembre estarà obert els dilluns de 14 a 20 hores (amb atenció al nucli), i els dimarts, dimecres i divendres, de 8 a 14 hores, tal com ha informat l’Institut Català de la Salut, des de la Regió Sanitària del Penedès.

El Consultori Local del Pla d’Òdena amplia el seu horari d’atenció sanitària, i a partir d’aquest mes de novembre estarà obert els dilluns de 14 a 20 hores (amb atenció al nucli), i els dimarts, dimecres i divendres, de 8 a 14 hores, tal com ha informat l’Institut Català de la Salut, des de la Regió Sanitària del Penedès.

La fita, molt esperada al municipi, permet augmentar el servei mèdic als veïns i veïnes del Pla d’Òdena. S’ha aconseguit gràcies al treball conjunt de les professionals sanitàries del municipi, la doctora Cases, la doctora Vilarrubias i la doctora Caballero, a més de l’equip d’infermeria, amb l'equip de govern; també amb el suport rebut després de la trobada amb la Sra. Irene Abad, gerent de la recentment creada Regió Sanitària del Penedès, i de la Sra. Teresa Sabater, cap de la Unitat de Compres dels Serveis de Salut, a qui s'agraeix la implicació i empatia en l'ampliació de l'horari d'atenció mèdica al consultori del Pla d’Òdena.

Darrera actualització: 08.11.2023 | 05:44