Sortida exploratòria a l’Espelt en el marc del projecte Poble Segur per conèixer els punts més insegurs del nucli

Dimecres, 2 de de març de 2022 a les 10:30

La sortida és oberta a tothom i tindrà lloc el dimecres 9 de març

La regidoria de polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Òdena ha programat una nova sortida exploratòria amb perspectiva de gènere dins el projecte Poble Segur amb l’objectiu de conèixer els punts que generen inseguretat i/o por del nucli de l’Espelt.

Aquest és la tercera sortida, després de la del nucli d’Òdena i la zona del Pla d’Òdena, que l’Ajuntament d’Òdena organitza dins de la campanya de sensibilització, prevenció i erradicació de la violència de gènere impulsada per les Àrees d’Igualtat i Joventut. El projecte vol reflexionar sobre la relació entre el disseny dels pobles i la violència de gènere, sensibilitzar a la població sobre un problema social tan greu com és la violència contra les dones fent partícip i protagonista la ciutadania en les accions impulsades des de l’Ajuntament en matèria d’igualtat de gènere. 

L’ajuntament fa una crida a tot al veïnat a participar en aquesta sortida, oberta a tothom, i a fer el màxim d’aportacions per dibuixar el mapa d’un Poble Segur. El punt de sortida serà dimecres 9 de març a les 19,30 h, davant del Centre de l’Espelt. Es recomana portar frontal o lot.

Darrera actualització: 02.03.2022 | 10:39