Treballs d’adequació del Casal de la Gent Gran amb el consens dels usuaris i usuàries

Dimecres, 4 d'octubre de 2023 a les 00:00

Aquest mes d’octubre, el Casal de la Gent Gran del Centre Cívic El Pla haurà finalitzat les obres d’adequació de l’espai, coincidint amb el mes per excel·lència del col·lectiu, i celebrarà la inauguració de la reforma de l’espai durant la Setmana de la Gent Gran, prevista a finals de mes.

A banda de la impermeabilització de la coberta com a actuació d’urgència que requeria l’espai, el passat mes de juliol, l’Ajuntament es va reunir amb membres de l’associació de les persones grans del Pla d'Òdena, per tal de conèixer de primera ma les necessitats del col·lectiu de la gent gran al Casal del Centre Cívic El Pla. 

Es van recollir totes les propostes i consideracions, i durant aquests mesos s’ha treballant en la decoració i mobiliari que van demanar per tal d’adequar la sala als seus gustos i necessitats. 

Entre les diferents actuacions realitzades, es va pintar l’espai i les portes, i es van posar butaques. Pel que fa als lavabos, es va adequar el servei fent-los d’una sola entrada, es van pintar, instal·lar extractors, fer un canvi de rajoles i afegir nous penjadors, armaris, cortines i un mirall. 

Una altra de les actuacions de l’espai ha estat el canvi d’enllumenat per led, tant a la sala com als lavabos. Amb aquesta nova instal·lació s’aconsegueix una il·luminació més adequada i de baix consum, que comportarà un estalvi ambiental i econòmic.

 

Darrera actualització: 04.10.2023 | 07:31