L'Ajuntament d'Òdena programa aquest final de juny i juliol els primers actes adaptats a la Covid-19

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 00:00

Òdena podrà gaudir aquest final de juny i juliol d'alguns actes adaptats seguint totes les mesures que permeten garantir el distanciament social i les condicions de seguretat davant la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta programació que inclou cinema a la fresca, concerts i espectacles infantils i familiars, vol ser una alternativa a la celebració de la Festa Major i festes dels nuclis que enguany no es podran celebrar.

Així cada divendres tindrà lloc una nova activitat. La primera serà divendres, 26 de juny amb cinema a la fresca "Jurassic World". Serà a les 22 h al Parc de la Font. La propera cita serà dilluns a les 22 h en la que es convida a tothom a gaudir d'un castell de focs des del balcó en motiu de Sant Pere, patró del municipi i que dona nom al barri on es realitzarà. En concret des de l'església Verge de la Pau. El divendres 3 de juliol a les 20.30h s'oferirà un concert del Trio Vintage a l'exterior de l'església Verge de la Pau. Aquest s'emmarca dins el cicle de concerts a les capelles que cada any s'organitza al municipi. La propera cita serà divendres 17 de juliol i serà amb l'espectacle infantil "operació A.V.I" a càrrec de Farrés Brothers a la plaça Major. Finalment divendres 24 de juliol a les 20.30 h tindrà lloc un nou concert. Aquest serà a càrrec del Duet Pinyol i se celebrarà a l'esplanada dels nucli antic de l'Espelt.

Totes les activitats són gratuïtes.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 10:34